Jobba hos oss

Vi bygger vår skola från grunden. Vill du vara med?

Vi söker drivna medarbetare som gör annorlunda, har stora hjärtan och vill vara särskilt betydelsefulla för våra elever – framtidens medarbetare.

Vill du vara med och bygga vår skola från grunden tillsammans med dina kollegor? Och då menar vi verkligen från grunden, för här blir allting nytt. För alla. Du kommer inte ens veta var toaletten ligger och du kommer inte att kunna fråga någon annan, för de vet inte heller.

Du måste tycka att det är spännande att allt är nytt, att ingenting är färdigt, eftersom det är du och alla vi andra som tillsammans ska forma Gustavslundsskolan för våra elever.

Det allra viktigaste är att du har ett stort hjärta och vet att goda relationer, innovativt tänkande och kommunikation är nyckeln till framgång, både för dig och dina elever. På så sätt blir vi rika tillsammans. Det är Gustavslundsskolans fundament.

Du vågar mer

På Gustavslundsskolan tar vi vara på våra olikheter, för vi tror på mångfald – på riktigt. Vi förväntar oss att du utmanar och provar nytt när du har en idé som du tycker verkar bättre. Tillsammans övar vi på att våga ännu mer.

Du gör annorlunda

Din viktigaste uppgift är att inspirera till nyfikenhet, kreativitet och kunskap. Genom att ta vara på elevernas drivkraft i lärandet och se varje barns lärpotential, gör du undervisningen både individuell och kreativ.

På Gustavslundsskolan anpassar du din undervisning till elevernas olikheter. Tillsammans med nytänkande inspiratörer från olika delar av samhället ger du dina elever många och rika möjligheter att lära i ett meningsfullt sammanhang – på riktigt.

Du vill veta mer

På Gustavslundsskolan är det viktigt att vi vet varför vi gör som vi gör. Därför bygger vi vårt arbete på forskning och vetenskaplig grund.

Du delar med dig

På Gustavslundsskolan tror vi på kollegialt lärande som ett av de bästa sätten att utveckla skolan. Vi delar med oss av vår erfarenhet och sprider framgång och lärdomar mellan varandra och mellan våra olika verksamheter i Helsingborgs stads skolor.


Nyfiken på hur det ser ut hos oss? Häng med Emir Bisanovic för ett besök på skolan och läs en kort intervju med honom här: